company logo

Het bedrijf

GESCHIEDENIS

Van speciaalzaak voor herenkleding naar modehuis voor de hele familie. Van één filiaal in Düsseldorf naar 140 filialen in 15 landen. Sinds 1900 ontwikkelt Peek & Cloppenburg zich gestaag verder en maakt van winkelen al 100 jaar lang een unieke belevenis.

ARCHITECTUUR

Bij Peek & Cloppenburg staan architectuur en store design hoog in het vaandel. Internationaal succesvolle architecten, natuurlijke en waardevolle materialen, toplocaties en mooie merkenshops – dat onderscheidt de filialen van Peek & Cloppenburg.

VENNOOTSCHAPPEN

Tot de Peek & Cloppenburg-groep behoren naast de ca. 140 filialen in 15 landen ook meerdere dochterondernemingen. Hun verantwoordelijkheden op modegebied reiken van in- en verkoop en het ontwerpen voor de eigen merken tot aan IT en logistiek.

MERKEN & LABELS

Het assortiment van Peek & Cloppenburg omvat mode voor het hele gezin en voor elke gelegenheid – van vrijetijds- en zakelijke kleding tot aan cocktailkleding. Daarbij vormen eigen merken en labels een centraal onderdeel van het assortiment om zo op alle wensen en eisen van klanten te kunnen inspelen.

MILIEU & ETHIEK

Voor Peek & Cloppenburg vormt maatschappelijk verantwoord ondernemen een integraal onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Het bedrijf hecht er veel waarde aan om haar klanten uitsluitend artikelen aan te bieden die onder menswaardige omstandigheden, volgens de in het betreffende land geldende arbeidsveiligheidsvoorschriften en met het oog op milieubescherming geproduceerd zijn.

HET ASSORTIMENT

Bij Peek & Cloppenburg vinden klanten van over de hele wereld mode onder één dak. Het veelzijdige assortiment aan merken van topdesigners, Duitse en internationale labels en geliefde eigen merken bieden voor iedere smaak de juiste look. Het ruime assortiment biedt voor elke stijl, gelegenheid en generatie wat wils.