company logo

O NAMA

PRODAJNA MESTA

Više od same prodaje: pored robnih kuća Peek & Cloppenburg, društvo pod sobom uključuje i lanac prodavnica za muškarce ANSON'S i e-prodavnice u Nemačkoj, Austriji, Poljskoj i Holandiji. Preduzeće International Brands Company dizajnira, proizvodi i prodaje sopstvene brendove i marke društva Peek & Cloppenburg, čime dodatno daje lični pečat širokom asortimanu vrhunskih marki. Uz to se druga interna uslužna preduzeća brinu o brojnim drugim aspektima lanca snabdevanja društva Peek & Cloppenburg. Ta preduzeća se, između ostalog, bave poslovima u području marketinga, dizajna prodavnica, logistike i informacionih tehnologija.

Saznajte više

LJUDI

Sve za lično osposobljavanje: s tim u vezi preduzeće zapošljava više od 15.000 ljudi iz 15 zemalja u različitim područjima delovanja. Entuzijazam naših zaposlenih za modu, kao i osposobljavanje mladih, ali i već iskusnih radnika predstavljaju prioritet društva Peek & Cloppenburg. S prosečnom starosnom dobi od svega 36 godina, P&C predstavlja mladi kolektiv s udelom žena na rukovodećim pozicijama od 46%.

Da bi mogli dobro da rade kao tim, za P&C je važna poštena i odgovorna saradnja. Ovo važi i interno i eksterno. U našem Kodeksu ponašanja rezimiramo naša najvažnija pravila i principe ponašanja kao etičku osnovu zasnovanu na vrednostima.

ASORTIMAN

Raznovrsnost zahvaljujući vrhunskim dizajnerima i sopstvenim brendovima: u robnim kućama Peek & Cloppenburg svim našim kupcima nudimo celu paletu modnih proizvoda pod samo jednim krovom. A uz naš raznolik asortiman vrhunskih dizajnerskih proizvoda, nemačkih i međunarodnih marki i omiljenih sopstvenih brendova svako po svom ukusu može da pronađe svoj lični stil. Široka paleta proizvoda omogućava nam da ponudimo odgovarajuće odevne predmete za svačiji ukus, svaku priliku i svaku generaciju.

Saznajte više

ROBNE KUĆE

Inspiracija, izbor i savetovanje na licu mesta: Peek & Cloppenburg kupcima u svojim robnim kućama nudi jedinstveno iskustvo kupovine. Robne kuće se odlikuju vrhunskom lokacijom i visokim stepenom zastupljenosti u maloprodaji, kao i najvišim standardima stručnog savetovanja, kvaliteta i stila, inspiracije i izbora. Bilo da se radi o jednoj od jedanaest kosmopolitskih robnih kuća ili nekoj od manjih robnih kuća Peek & Cloppenburg, kupci svuda mogu da očekuju najbolju uslugu i visokokvalitetnu modu.

Saznajte više