company logo

TRGOVAČKA DRUŠTVA

Pored 140 prodajnih kuća u 15 zemalja, društvu Peek & Cloppenburg pripada i nekoliko podružnih društava. Njihova raznolika polja delovanja na području mode se kreću od kupovine i prodaje preko dizajna za sopstvene brendove sve do informacione tehnologije i logistike. Izabrana podružna društva u okviru društva Peek & Cloppenburg B.V. & Co. KG u Diseldorfu su:

ANSON’S

Društvo ANSON’S Herrenhaus GmbH & Co. KG (skraćeno ANSON’S) je osnovano 1989. godine za maloprodaju tekstila sa sedištem u Diseldorfu. Ovo društvo je deo grupacije Peek & Cloppenburg i sa svojih 18 robnih kuća na 14 lokacija predstavlja najveću specijalizovanu prodavnicu muške konfekcije u Nemačkoj. ANSON’S svojim kupcima nudi raznoliku modu, od mladalačkog izgleda sve do klasičnog stila.

www.ansons.de

FASHION ID

Društvo Fashion ID GmbH & Co. KG je osnovano 2013. godine. Ovo društvo upravlja e-prodavnicama FashionID.de, Peek-Cloppenburg.de, Peek-Cloppenburg.at, Peek-Cloppenburg.pl i Peek-Cloppenburg.nl i nadgleda sve povezane aktivnosti na mreži.

INTERNATIONAL BRANDS COMPANY

Društvo International Brands Company GmbH & Co. KG (IBC) je osnovano 2014. godine i odgovorno je za sve aktivnosti u vezi sa sopstvenim brendovima društva Peek & Cloppenburg. Raspon zadataka ovog društva, između ostalog, uključuje procese razvoja proizvoda, nabavke i proizvodnje, kao i distribuciju sopstvenih brendova.

MODE ÄNDERUNGSATELIER

Društvo Mode Änderungsatelier GmbH & Co. KG je osnovano 2010. godine. Da bi se omogućilo da svaki komad odeće savršeno pristaje, alteracije odevnih predmeta na osnovu individualnih zahteva kupaca se obavljaju u robnim kućama društava Peek & Cloppenburg B.V. & Co. KG u Diseldorfu i ANSON’S Herrenhaus GmbH & Co. KG.

MODE LOGISTIK

Društvo Mode Logistik GmbH & Co. KG je uslužno i logističko preduzeće koje je kao samostalno društvo 2006. godine proisteklo iz grupacije P&C. Uz približno 1.000 zaposlenih, društvo Mode Logistik upravlja nad šest distributivnih centara u Nemačkoj i pruža savete i podržava još dva distributivna centra u Austriji.
www.mode-logistik.de

MODE SERVICE

Društvo Mode Service B.V. & Co. KG je pružalac logističkih usluga u prodavnicama grupacije Peek & Cloppenburg. Ovo nezavisno podružno društvo koje je osnovano 2006. godine zapošljava oko 3.000 ljudi u 70 ogranaka društava Peek & Cloppenburg i ANSON’S u Nemačkoj i odgovorno je za isporuku i dopunu robom u robnim kućama.

FASHION DIGITAL

Društvo Fashion Digital GmbH & Co. KG je glavni pružalac IT usluga u grupaciji društva. Ovo društvo je odgovorno za pružanje svih usluga iz područja informacionih tehnologija širom lanca snabdevanja društva P&C.