company logo

Zelfstandige ondernemingen

Dochterondernemingen

Tot de Peek & Cloppenburg-groep behoren naast de ca. 140 filialen in 15 landen ook meerdere dochterondernemingen. Hun verantwoordelijkheden op modegebied reiken van in- en verkoop en het ontwerpen voor de eigen merken tot aan IT en logistiek.

Geselecteerde dochterondernemingen van Peek & Cloppenburg B.V. & Co. KG, Düsseldorf:

ANSON’S

ANSON’S Herrenhaus GmbH & Co. KG (ANSON’S) is een in 1989 opgerichte modeonderneming met hoofdkantoor in Düsseldorf. Het is onderdeel van de Peek & Cloppenburg-groep en met 20 winkels op 16 locaties de grootste onderneming voor herenkleding in Duitsland. ANSON‘S biedt haar klanten modieuze veelzijdigheid, van jonge looks tot klassieke stijlen.

www.ansons.de

FASHION ID

Fashion ID GmbH & Co. KG werd in 2013 opgericht. Het beheert de webshops FashionID.de, Peek-Cloppenburg.de, Peek-Cloppenburg.at, Peek-Cloppenburg.pl en Peek-Cloppenburg.nl en alle bijbehorende online activiteiten.

INTERNATIONAL BRANDS COMPANY

International Brands Company GmbH & Co. KG (IBC) werd in 2014 opgericht en is verantwoordelijk voor alle activiteiten die samenhangen met de eigen merken. Tot haar taken behoren onder andere productontwikkelings-, inkoop- en productieprocessen evenals de verkoop van de eigen merken.

MODE ÄNDERUNGSATELIER

Mode Änderungsatelier GmbH & Co. KG werd in 2010 opgericht. Om ervoor te zorgen dat elk kledingstuk perfect past, worden individuele vermaakwensen van klanten in de ateliers van de filialen van Peek & Cloppenburg B.V. & Co. KG, Düsseldorf en ANSON’S Herrenhaus GmbH & Co. KG uitgevoerd.

MODE LOGISTIK

Mode Logistik GmbH & Co. KG is de dienstverlener en logistieke onderneming van P&C, die in 2006 als eigen onderneming uit de ondernemingsgroep is voortgekomen. Met ca. 1000 medewerkers exploiteert Mode Logistik zes distributiecentra in Duitsland en adviseert en ondersteunt twee andere distributiecentra in Oostenrijk.

www.mode-logistik.de

MODE SERVICE

Mode Service B.V. & Co. KG is de instore logistieke dienstverlener binnen de P&C-ondernemingsgroep. De zelfstandige, in 2006 opgerichte dochteronderneming van P&C heeft ongeveer 3000 medewerkers in zo’n 70 P&C- en ANSON’S-filialen in Duitsland in dienst en is onder andere verantwoordelijk voor de levering van goederen aan en de aanvulling van de filialen.

FASHION DIGITAL

Fashion Digital GmbH & Co. KG is de centrale IT-dienstverlener van de ondernemingsgroep en is daarmee verantwoordelijk voor alle IT-diensten binnen de gehele waardeketen van P&C.