company logo

DRUŠTVO

Peek & Cloppenburg je porodično modno društvo sa sedištima u Diseldorfu i Beču. Od samog osnivanja 1900. godine u Diseldorfu do danas, zalažemo se za stilsku osvešćenost i kvalitet. I nakon više od 120 godina od osnivanja, strast društva Peek & Cloppenburg prema visokokvalitetnoj odeći je i dalje velika, a tu strast kupci mogu da osete u svakom od oko 160 naših prodajnih objekata u 16 zemalja. Pored toga, naše društvo nastavlja s rastom otvaranjem novih prodajnih objekata širom Evrope. To Peek & Cloppenburg čini jednim od vodećih maloprodajnih prodavaca različitih marki u Evropi.

Saznajte više

ROBNE KUĆE

Peek & Cloppenburg kupcima u svojim robnim kućama nudi jedinstveno iskustvo kupovine. Robne kuće se odlikuju vrhunskom lokacijom i visokim stepenom zastupljenosti u maloprodaji, kao i najvišim standardima stručnog savetovanja, kvaliteta i stila, inspiracije i izbora. Bilo da se radi o jednoj od jedanaest kosmopolitskih robnih kuća ili nekoj od manjih robnih kuća Peek & Cloppenburg, kupci svuda mogu da očekuju najbolju uslugu i visokokvalitetnu modu.

Saznajte više

MARKE

Asortimanom društva Peek & Cloppenburg obuhvaćena je moda za celu porodicu i svaku priliku – od ležerne preko poslovne do večernje odeće. Kod nas svaki kupac može da nađe svoje nove omiljene odevne predmete kojim će moći da izrazi svoj individualni izgled. Društvo u svom asortimanu ima međunarodne vrhunske marke svih modnih segmenata i raspona cena kao i sopstvene brendove i marke. Svojim individualno izabranim asortimanom, Peek & Cloppenburg postavlja trendove i inspiriše svoje kupce kako bi sebe savršeno predstavili modnoj sceni.

Saznajte više

BRENDOVI I MARKE

Asortimanom društva Peek & Cloppenburg obuhvaćena je moda za celu porodicu i svaku priliku – od ležerne preko poslovne do večernje odeće. Pritom su sopstveni brendovi i marke centralni deo naše ponude kako bismo udovoljili svim zahtevima naših kupaca.

Marke Jake*s, Jake*s Collection, REVIEW, REVIEW for Kids and REVIEW for Teens su brendovi kojima modno osvešćenim kupcima novim kolekcijama stalno nudimo pun asortiman proizvoda. Marke Joseph Janard, Montego, MCNEAL, Christian Berg i Paul Rosen upotpunjuju postojeći asortiman svojim posebno poželjnim odevnim predmetima visokog kvaliteta i atraktivnih cena.

Saznajte više

Karijera

Zašto biste radili u društvu Peek & Cloppenburg? Pored oduševljenja za modom, fokus nam je na daljem usavršavanju budućih radnih kadrova i iskusnih zaposlenih. Postanite deo jakog porodičnog društva.

Saznajte više

KONTAKT

Imate li pitanja ili predloge? Sa zadovoljstvom smo vam na raspolaganju. Slobodno se obratite našoj Korisničkoj službi putem obrasca za kontakt ili telefonom od 8:00 do 18:00 časova.

Saznajte više